Imposibilul a devenit posibil

Imposibilul a devenit Posibil!

Aceasta este concluzia de după cursul de Anatomie Intuitivă.

A trecut o săptămână de când s-a terminat cursul și de atunci tot integrez ce s-a întâmplat acolo.

Șaptesprezece zile am fost în starea Theta aproape mereu, timp în care am vindecat și eliberat din subconștientul meu foarte multe traume, frici, convingeri, emoții, amintiri și alte blocaje.

După numai o săptămâna de curs am început să observ în corpul fizic schimbarea. În timpul menstruației nu am luat nicio pastilă deoarece nu am avut nicio durere, mi-a revenit mirosul, s-a eliberat o tensiune foarte puternică în zona gâtului, dormeam mai profund noaptea, pielea mea a început să fie mai hidratata iar la sfârșitul cursului corpul meu era mai suplu.

De ieri am început să observ și schimbări la nivel emoțional. Tot ce mă agită înainte de curs a început să dispară. Emoții precum grijă și îndoială au început să nu mai fie prezente în spațiul meu. Acum, în timp ce scriu, simt o mare ușurință în tot corpul și mă conectez și cu un sentiment de încredere în mine foarte mare.

Relațiile s-au tranformat și ele. Îmi este mult mai ușor să o accept pe mama mea, comunicarea cu iubitul meu a devenit mai ușoară, tot el a început să facă niște schimbări fără că eu să mai pun presiune pe el și în general simt o mai mare bucurie de a fi în preajma celor dragi.

Clienții cu care am făcut terapie pe perioada cursului și după curs mi-au spus că terapiile cu mine sunt altfel acum, mai ușoare și cu rezultate mult mai rapide.

Toate acestea și multe altele s-au întâmplat pe măsură ce eu lucram la mine prin Theta Healing.

În timpul cursului am înțeles că nu pot avea încredere în mine fără să am încredere în Dumnezeu și nu pot avea încredere în Dumnezeu fără să am încredere în mine deoarece Dumnezeu face parte din mine la fel cum face parte din tine, iar încrederea în mine și Dumnezeu este una și aceeași deoarece eu și Dumnezeu sunt una și aceeași.

Nu există nicio separare între noi și Dumnezeu. El mereu a fost și mereu va fi în noi astepand să fie descoperit.

Iar pentru a-l decoperi pe Dumnezeul din noi este nevoie să schimbăm obiectivul din fața ochilor, care de multe ori este murdar de credințe și frici și alte blocaje legate de cine este Dumnezeu.

Când iluzia separării dispare orice părea imposibil devine posibil deoarece la Dumnezeu orice este cu putință.