Frica Victoriei de a fi păcălită la examen

Lucrez cu Victoria de mai bine de jumătate de an. Sesiunile noastre se concentrează, în mare parte, pe deblocarea, eliberarea și vindecarea acelor convingeri și frici care ar putea-o sabota în cadrul unui examen foarte important din viața ei care se apropie.

Transformările se văd foarte rapid. De la o întâlnire la alta îi este mai ușor să memoreze, să se concentreze și a început chiar să învețe cu plăcere.

Astăzi Victoria mi-a mărturisit despre frică ei de a fi oarecum păcălită sau înșelată la examen de către persoanele care crează subiectele. Practic îi era frică de întrebări capcană.

Ne-am dus împreună într-un proces de explorare a acestei frici și am ajuns în copilăria ei. Acolo se derulau mai multe imagini în care câțiva colegi de-a ei o luau foarte des la mișto, o păcăleau sau făceau glume proaste.

Când am întrebat-o pe Victoria cum se simțea atunci, mi-a mărturisit că umilită și că defapt îi este frică să nu ajungă să fie umilită și la acest examen. De asemenea, și-a promis că le va arată acestor colegi că poate triumfa, că este capabilă și deșteaptă chiar dacă este slabă.

În același proces de explorare am mai descoperit frica de a eșua în planul pe care Dumnezeu l-a stabilit pentru ea și convingerea că a fi puternică înseamnă să fie conflictuală.

Aceste frici, care până astăzi nu le constientizase, îi creau o stare de agitație și neîncredere de fiecare dată când încerca să rezolve subiectele de la examen care s-au dat în anii trecuți.

Am lucrat pe eliberarea acestor două frici, a amintirilor care le însoțeau și a amprentelor energetice iar apoi am schimbat convingerile limitative cu altele care să o susțină. De asemenea am cerut o reîntregire a sufletului și a fost nevoie să tăiem anumite cordoane energetice.

O dată cu vindecarea și integrarea acelor experiențe din trecut a dispărut și frica inițială de care Victoria îmi povestise. S-a petrecut, astfel, o transformare în câmpul energetic al ei și implicit o schimbare a realității pe care Victoria o crează în fiecare clipă a vieții.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *