Sesiuni de ThetaHealing® & Eliberare Emoțională

Îți dorești să trăiești viața în fiecare zi în abundență, cu relaxare, cu ușurință și bucurie?

Ca să ajungi să experimentezi acest mod de a fi, e nevoie să te eliberezi de tot bagajul emoțional acumulat de-a lungul timpului.

Deseori, între tine și ceea ce îți dorești să experimentezi în viață, se află o serie de obstacole, sub forma fricilor, a îndoielilor, a convingerilor, a neîncrederii, a neputinței și așa mai departe.

Aceste obstacole din viața ta sunt stocate în subconstient. Ce este subconștientul? Este spațiul interior care îți controlează defapt toată viața.

Studiile au arătat deja că subconștientul este responsabil pentru mai mult de 90% din gândurile, emoțiile și comportamentele noastre. De aceea el are puterea de a crea realitatea pe care noi o trăim zilnic pe baza informațiilor pe care le deține deja.

Așadar, dacă vrei să îți iei puterea înapoi, dacă vrei să fii tu la cârma propriei tale vieți și să nu mai depinzi de acest pilot automat, sunt aici pentru tine.

Tehnica ThetaHealing® & Eliberarea Emoțională sunt modalități de lucru cu subconștientul prin care poți obține vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală deoarece acționează direct la sursa oricărei probleme.

În principal experiențele cu încărcătură emoțională mare sau cele ce au rămas incomplete, ne afectează atât de mult structura de funcționare, încât parcă ne simțim împovărați, compleșiți, fără energie iar sistemele corpului sunt profund afectate.

Majoritatea oamenilor își trăiesc viața, actionând pe baza „bagajului” acumulat de-a lungul existenței lor. Există programe din copilărie, programe moștenite genetic (transgeneraționale), programe din inconștientul colectiv și istoric și programe din viețile anterioare. Pe toate acestea tu le cari cu tine zi de zi și pe baza lor acționezi.

Dar cum ar fi să te eliberezi de tot acest bagaj și să traiești autentic și liber viața de acum?

Lucrul în Theta îți permite să îți reprogramezi subconștientul cu programe aprobate de tine reușind astfel să îți creezi realitatea pe care ți-o dorești astăzi iar Eliberarea Emoțională este cea mai simplă și rapidă cale către, bucuria, libertatea, prosperitatea și abundența mult visată.


Cum te ajută Sesiunile Transformaționale

Sesiunea se desfășoară astfel: tu îți alegi un subiect și eu te ghidez să eliberezi tot ceea ce reprezintă blocaje, printr-o serie de întrebări prestabilite. În urma eliberării tuturor emoțiilor și rezistențelor corelate, vei observa imediat schimbări pozitive în acea arie a vieții tale.

Sesiunea durează 60 de minute și se realizează Online. Confidențialitatea este garantată!

Prima Sesiune - pentru a ne cunoaște

500 Ron

Program: Vindecare & Eliberare
4 Sesiuni

Valoarea reală: 2000 Ron

Investiția ta: 1600 Ron

(economisești în total 400 Ron)

Program: Eliberare de Trecut
12 Sesiuni

Valoarea reală: 6000 Ron

Investiția ta: 4500 Ron

(economisești în total 1500 Ron)

Program: Aleg Deplina Libertate
24 sesiuni

Valoarea reală: 12.000 Ron

Investiția ta: 8800 Ron

(economisești în total 3200 Ron)

Program: Aleg Deplina Libertate
24 sesiuni

Valoarea reală: 12.000 Ron

Investiția ta: 8800 Ron

(economisești în total 3200 Ron)

Program: Eliberare de Trecut
12 Sesiuni

Valoarea reală: 6000 Ron

Investiția ta: 4500 Ron

(economisești în total 1500 Ron)

Program: Vindecare & Eliberare
4 Sesiuni

Valoarea reală: 2000 Ron

Investiția ta: 1600 Ron

(economisești în total 400 Ron)

*După efectuarea cu succes a plății vei primi acces la calendar. Acolo vei putea programa prima sesiune din pachet, restul le vom programa împreună când ne vedem.

Întrebări frecvente

Tehnica Theta reprezintă o formă de meditație sau de rugăciune îndreptată către Creator care le permite oamenilor să își elibereze convingerile și fricile care îi limitează în viața de zi cu zi. Această tehnică a fost descoperiă de Vianna Stibal în anul 1995 în timpul unei sesiuni de vindecare a propriului sau corp. Prin ThetaHealing® vindecarea se realizează la nivel fizic, psihic și spiritual în timp real și definitiv. De asemenea ea deschide noi posibilități în viața oricărei persoane care o practică. În esență ThetaHealing® este bazată pe un proces de meditație prin care se accesează undele Theta ale creierului. În momentul în care creierul se află în această frecvență, Theta, ce accesăm defapt este subconștientul unde avem posibilitatea de a modifică programele care sunt înregistrate acolo. Fiecare dintre noi are capacitatea de a-și accesa undele Theta și o facem atunci când dormim, când medităm sau când realizăm o acțiunea mecanică repetitivă (spre exemplu când conducem mașina).

ThetaHealing® nu este o religie. De asemenea este recomandat a fi utilizată împreună cu medicină convențională.

Eliberarea Emoțională este o tehnică simplă constituită dintr-o înșiruire de întrebări ce au ca scop intrarea în contact cu emoțiile noastre și eliberarea, dizolvarea acestora. După ce înțelegi cum funcționează această metodă, după ce mintea nu mai opune rezistență acestui proces (pe care la început nu-l înțelege), această tehnică poate fi aplicată zilnic, oriunde te-ai afla, iar rezultatele sunt fascinante. Această metodă reprezintă echivalentul stingerii focului şi golirii conţinutului oalei sub presiune a minții, iar simplitatea ei o aduce atât de aproape de Adevăr.

Sesiunile de ThetaHealing® & Eliberare Emoțională funcționează asemănător unei sesiuni de psihoterapie. Pe baza subiectului ales de tine vom identifica împreună convingerile tale limitative, fricile și amintirile care sunt stocate în subconștient. Pentru toate acestea vom utiliza metodă săpării profunde și testul kinesiologic. După ce au fost identificare și testate va urmă partea în care le vom elimina din subconștient și le vom schimbă cu programe aprobate de tine menite să îți creeze o realitate mai bună și mai potrivită. Pe lângă toate acestea vom învăța noi sentimente, vom scana corpul tău fizic și energetic și vom cere vindecări.

O sesiune de ThetaHealing & Eliberare Emoțională durează aproximativă 60 de minute. Prima întâlnire face excepție și poate dura între 75-90 de minute deoarece ne vom aloca timp să ne cunoaștem și să te familiarizezi cu tehnicile

Depinde mereu de situația pe care vrei să o rezolvi și cât este de înrădăcinată în subconștientul tău. Din experiența mea unele situații se rezolva într-o sesiune, pe când altele au nevoie de 4-5 întâlniri. Cu cât eștimai deschis să primești vindecarea cu atât această va fi mai accelerată.

Cele mai mari transformari începi să le observi după aproximativ 6 luni de sesiuni frecvente.

Testul muscular este o metodă prin care tu poți să descoperi cu ajutorul corpului fizic dacă o convingere face sau nu parte din subconștientul tău. Testul muscular se va realiza înainte și după ce convingerile tale au fost schimbate.

Înainte de sesiunea de Theta Healing & Eliberare Emoțională este important ca tu să decizi pe ce anume vrei să lucrezi și să eliberezi din subconștientul tău. De asemenea, este important să te asiguri că în timpul sesiunii te afli într-un spațiu în care nu vei fi deranjat și că ai în apropierea ta apă cu care să te hidratezi.

Da, vei simți schimbări imediate încă de la prima sesiune. Vei observă că după sesiunea de eliberare emoționlă te vei simți mai relaxat, energizat și eliberat, că și cum ți s-a luat ceva de pe umeri.

error:

Hai în Comunitatea Eliberărilor Emoționale

Unde ai oportunitatea să te eliberezi de credințe limitative, frici și emoții captive.

Pentru a avea mai multă abundență și relații împlinite.

Accesul este Gratuit!