Descoperă Puterea din Tine
- Workshop de Eliberare Emoțională a Fricii -

7 Aprilie - București

Eliberarea ta emoțională de fricile asociate cu banii și relațiile interumane este o călătorie esențială pentru a-ți atinge armonia și succesul personal.

Fricile legate de bani pot fi adânc înrădăcinate în interiorul tău, influențându-ți deciziile financiare, percepția valorii personale și capacitatea de a te bucura de prosperitate. În relațiile interumane, frica de respingere, de a nu fi suficient/ă, de a primi iubire, de a oferi iubire sau de a pierde pe cineva drag poate construi ziduri invizibile care te separă de conexiuni autentice și împlinire emoțională.

Atunci când aceste frici devin constante în viața ta, ele te pot limita, împiedicându-te să iei inițiative financiare înțelepte sau să te deschizi în relațiile personale. Te pot ține blocat/ă într-un ciclu de „ce-ar fi fost dacă”, cu regretul oportunităților pierdute în dragoste și în viața financiară.

Eliberându-te de aceste frici, îți deschizi calea către o relație sănătoasă cu banii și spre relații interumane împlinitoare.

Această eliberare emoțională te ajută să cultivi o mentalitate de abundență, precum și să te conectezi la un nivel mai profund și mai autentic cu cei din jur.

Fără greutatea acestor frici, te poți bucura de mai multă abundență, te poți conectecta la un nivel mai profund și mai autentic cu cei din jur, și poți experimenta o gamă largă de emoții pozitive în toate aspectele vieții tale.

Eliberarea de aceste temeri îți permite să trăiești cu curaj și încredere, să construiești relații solide și să navighezi prin provocările financiare cu mai multă claritate și calm.

Acest workshop Experiențial de Eliberare Emoțională este o călătorie în adâncul Sinelui, concepută pentru a te ajuta să te eliberezi de fricile care îți limitează potențialul și să îmbrățișezi o viață plină de curaj și libertate.

Beneficiile participării la acest workshop:

Acest Workshop ESTE pentru tine dacă:

Acest Workshop NU este pentru tine dacă:

Cine te va ghida în această călătorie

Mihaela Maierean

Te salut cu bucurie! Numele meu este Mihaela și din 2014 ajut oamenii să se reconecteze cu puterea lor interioară și să își acceseze adevăratul lor potențial prin eliberarea blocajelor emoționale și a traumelor din subconștient. Cred despre noi că suntem ființe de lumină care am venit în planul fizic pentru a evolua prin contrastul care ne este accesibil aici. Abundența și prosperitatea pe toate planurile sunt nelimitate și pot fi accesate cu ușurință atunci când suntem relaxați. De-a lungul anilor am descoperit că singurele limitări sunt în mintea noastră însă ele pot fi eliberare prin perseverență și un strop de curaj. Până în prezent am organizat 21 de grupuri de eliberăre emoțională în sală și online și am ghidat peste 100 de suflete în călătoria interioară de vindecare.

Certificări:
Cursul de ThetaHealing® Baza, Cursul de ThetaHealing® Avansat, Cursul de ThetaHealing® Săpare Profundă, Cursul de ThetaHealing® Manifestare și Abundență, Cursul de ThetaHealing® Relația cu Dumnezeu, Cursul de ThetaHealing® Anatomie Intuitivă, Cursul de ThetaHealing® ADN3, Cursul de Facilitator Metoda Sedona cu Hale Dwoskin, Cursul Avansat de Metoda Sedona cu Hale Dwoskin, Cursul de Formator Autorizat.
+ multe alte cursuri de transformare interioară pe care le-am parcurs sub ghidarea maeștrilor spirituali.

Ce primești:

Ce spun participanții de la alte workshop-uri organizate de mine:

“Mi-a zis ieri cineva că de câteva luni a văzut la mine o evoluție imensă, că simte că strălucesc. I-am zis că de câteva luni chiar am făcut mai intens acest LettingGo a ceea ce îmi acoperea strălucirea (pe care o avem cu toții de la Sursă, doar o acoperim cu limitări) și grupurile acestea pe mine m-au susținut enorm!”
“Dacă ar fi să spun un singur cuvânt, aș zice că experiența a fost “magică”. Cel mai mult mi-a plăcut ușurință pe care am dobândit-o în a elibera în fiecare moment al vieții mele, dar și ușurința în general în viată mea. Din a două săptămână de curs am observat că lucrurile curgeau mai armonios și mai ușor pentru mine.”
“A fost interesant. Simțeam că am nevoie de o astfel de metodă, nu doar metodă clasică de terapie în care vorbești despre sentimente, dar nu faci nimic cu ele. Mi-a plăcut foarte mult prima ședință în care am intrat în meditație și am eliberat, iar după am pus ceva în locul emoției. A două zi nu am mai simțit deloc emoția respectivă în circumstanțe în care o simțeam înainte.”
“De când am început programul am simțit că manifest abundență în viața mea cu mai multă ușurință, am primit bani din mai multe surse, timp liber mai mult, alte lucruri materiale, ușurință și am conștientizat cum mi s-a schimbat și percepția asupra anumitor situații atât de mult încât prima reacție a fost de uimire.”
"Am vorbit deja prietenilor și cunoștințelor despre acest program și le.am împărtășit bucuria mea maximă când am constatat că funcționează foarte rapid și poți manifesta în viața ta diverse lucruri faine după ce eliberezi emotiile nebenefice. Metoda Mihaelei de predare aduce multă blândețe, iubire și acceptare în curs și asta îl face pe participant să se deschidă și să fie sincer."
"Partea a 2-a a sesiunilor de eliberare emoțională a blocajelor financiare a fost aliniată în contextul vieții pe care o trăiesc. E interesant să văd cum conceptul banilor e mult infiltrat în propriul sistem de credințe și modele de gândire și raportață la tot. Niciodată nu m-am gândit cât de mult poate reflecta relația pe care o am în primul rând cu mine, apoi cu tot ceea ce mă înconjoară, de la părinți, familie, prieteni, colegi de muncă, job, casă și tot."

Cum ne organizăm?

Acest workshop se adresează atât femeilor cât și bărbaților.

Investiție:

250 RON

înscrierile se închid pe 6 Aprilie sau când se ocupă toate locurile

Rezervarea locului se face prin plata în avans a investiției. Nu se accepta plăți în numerar la fața locului. Nu se acceptă înscrieri la fața locului.

După ce te înscrii, în termen de 48 de ore vei primi un e-mail cu detalii importante.

„Află cum să eliberezi! Cu cât se eliberează mai mult, cu atât se descoperă bucuriile înnăscute la care nu există limite. Oricât de fericit devii, poți oricând să mergi mai departe și să devii și mai fericit. Dacă ai fi de o mie de ori mai bucuros decât ești acum, ai putea continua să mergi mai departe și mai departe în bucurie. Bucuria este nelimitată fiindcă suntem infiniți.”

Întrebări frecvente

Acest workshop se adresează atât femeilor cât și barbaților care vor să se elibereze de frică.

Taxa de înscriere nu este rambursabilă. În cazul în care nu mai poți participa, indiferent de motiv, este responsabilitatea ta să găsești un înlocuitor.

error:

Hai în Comunitatea Eliberărilor Emoționale

Unde ai oportunitatea să te eliberezi de credințe limitative, frici și emoții captive.

Pentru a avea mai multă abundență și relații împlinite.

Accesul este Gratuit!