Regresie în Vieți Anterioare

Regresia în viețile anterioare are scopul de a vindeca și rezolva anumite situații care se regăsesc în viața actuală. De asemenea se pot explora vieți fericite și împlinite, cu scopul de a aduce aceea energie în viața actuală.

Acest proces de vindecare te poate ajuta în dizolvarea unor frici și tipare, eliberarea unor emoții, vindecarea relațiilor cu anumite persoane din viața actuală, înțelegerea unor comportamente și integrarea unor experiențe.

Vindecă prezentul prin exploarea vieților anterioare!

Soarta reprezintă defapt suma faptelor noastre dintr-o mulțime de încarnări pe care le-am avut de-a lungul timpurilor.

Viața noastră actuală însumează toate experiențele trecute, plăcute sau neplăcute, astfel încât noi suntem rezultatul alegerilor noastre anterioare.

În fiecare viața ne-am pus deliberat în anumite situații mai provocatoare, deoarece doar astfel sufletul nostru putea să învețe anumite lecții care i-au servit și îi servesc în continuare la evoluția sa.

Însă unele dintre acele situații au fost uneori atât de intense pentru sufletul nostru, astfel încât ele au rămas amprentate în conștiința și energia noastră ca frici, tipare, emoții chiar și afecțiuni ale corpului. Tot acest bagaj emoțional îl aducem cu noi de fiecare dată când ne încarnăm și se regăsesc chiar și în viața curentă.

Explorarea unei vieți anterioare începe cu stabilirea subiectului pe care clientul dorește să îl exploreze. Intenția cu care se începe orice proces de vindecare este foarte importantă.

Ulterior vei fi indus într-o stare de meditație și relaxare în cadrul căreia se vor accesa undele Theta ale creierului.

Urmează apoi un proces de ghidare către viața trecută, după care aceea experiență va fi explorată în mai multe momente cheie.

Vei trece apoi printr-un proces de vindecare și integrare a acelei vieți trecute după care vom reveni în momentul prezent.

Scopul acestei practici este de a aduce claritate, pace și de îmbunătăți experiența de viața actuală.

Sesiunea durează 90 de minute și se realizează online. Confidențialitatea este garantată!

1 Sesiune

450 Ron

***După efectuarea cu succes a plății vei primi acces la calendar. Acolo vei putea programa sesiunea în funcție de preferințe.

Întrebări frecvente

Ideea că am mai fost aici în alte timpuri începe să fie din ce în ce mai acceptată. Anumite momente din viețile trecute au avut un impact atât de puternic încât, amprentate fiind în celula noastră informațională, încep să se manifeste în viața actuală. Sunt acele momente din viața ta care se întâmplă sau se repetă și efectiv nu reușești să le găsești o explicație sau o cauză anume. Regresia reprezintă o călătorie conștientă către viețile trecute în care poți descoperi legătură dintre ce trăiești în prezent și ce s-a întâmplat în alte vremuri.

Din fericire suntem diferiți de aceea nu există o rețetă standard. Am observat că pentru unele persoane transformarea începe după prima întâlnire, iar pentru altele este nevoie de mai multe întâlniri. Cele mai bune rezultate le-am observat dupa 3-4 sesiuni.

De cele mai multe ori după o sesiune de regresie, „problema” pentru care căutai o soluție începe să își piardă din contur, dispare, se rezolvă cumva de la sine. Undeva în interiorul tău ceva parcă are sens iar toate emoțiile atașate de intenția cu care ai intrat în regresie se dizolvă. Treptat, pe parcursul zilelor care urmează, începi să observi schimbări în gandurea și acțiunile tale, iar cu timpul realizezi că situația în sine nu mai este prezentă în viața ta.

Înainte de sesiune este important ca tu să decizi pe ce anume vrei să lucrezi, care este intenția ta. De asemenea, este important să te asiguri că în timpul sesiunii de vindecare te afli într-un spațiu în care un vei fi deranjat/ă și că ai în apropierea ta apă cu care să te hidratezi.

Dacă subconștientul tău a ales să te ghideze către o anumită informație și a proiectat-o pe ecranul minții tale înseamnă că de această vindecare ai avut nevoie. Mai mult dacă a fost relevanță pentru ține și observi beneficiile acestei explorări, toată logica și confirmarea de care mintea are nevoie își pierde din importantă.

error:

Hai în Comunitatea Eliberărilor Emoționale

Unde ai oportunitatea să te eliberezi de credințe limitative, frici și emoții captive.

Pentru a avea mai multă abundență și relații împlinite.

Accesul este Gratuit!