Sesiuni de Curățare Energetică

Tot ceea ce se află în jurul tău este energie! Atunci când te expui unor energii de vibrație joasă poți prelua o parte din ele asupra ta.

Recunoști cu ușurință prezența unor energii care nu îți aparțin în spațiul tău deoarece parcă începi să ai gânduri care nu îți aparțin, te simți împovărat sau poate începe să îți pese de grijile și preocupările celorlalți. 

Pe lângă câmpul nostru energetic, este important ca spațiul în care trăim, precum casa, biroul, mașina, să fie curățate și protejate energetic.

O bună parte dintre aceste energii sunt preluate în viața de zi cu zi atunci când nu suntem centrați în momentul prezent. (ex: mergi pe stradă, auzi pe cineva că se ceartă iar tu integrezi tensiunea acelui eveniment într-un mod inconștient).

Spațiile acumulează de asemenea energii, de la vechi proprietari sau persoane care au trecut prin acele locuri. Cele mai puternic mix de energii se află în spațiile în care fluxul de persoane este ridicat.

Uneori pamântul pe care sunt contruite clădirile poate păstra energia unor jurăminte, legăminte, promisiuni, chiar și blesteme. Alteori sufletul persoanelor care părăsesc corpul atunci când fac trecerea din planul fizic, poate rămâne agățată de anumite spații, dacă moartea a fost una bruscă sau neacceptată.

În sesiunile individuale eu voi facilita curățarea ta și a spațiilor în care îți petreci timpul de toate acestea și multe altele. 

După finalizarea procesului vei avea un sentiment de eliberare și armonie. Vei simți o stare de confort, liniște și protecție oriunde te-ai afla.

Sesiunea durează 40 de minute și se realizează online. Confidențialitatea este garantată!

1 Sesiune

200 Ron

***După efectuarea cu succes a plății vei primi acces la calendar. Acolo vei putea programa sesiunea în funcție de preferințe.

Întrebări frecvente

Pentru această sesiunea este nevoie să te afli într-un spațiu în care nu vei fi deranjat. Înainte de sesiunea gândeste-te care sunt spațiile care ai vrea să fie curățate energetic.

Poți să explorezi informația din subconștientul tău și să o eliberezi doar în cadrul sesiunilor individuale de Theta Healing sau de Eliberare Emoțională.

Din experiența mea recomand o curățare energetică o dată la două săptămâni.

error:

Hai în Comunitatea Eliberărilor Emoționale

Unde ai oportunitatea să te eliberezi de credințe limitative, frici și emoții captive.

Pentru a avea mai multă abundență și relații împlinite.

Accesul este Gratuit!