Happy Couple

Curs Online de vindecare a celor mai comune traume pe care le aduci în relația de cuplu

Majoritatea relațiilor par să aibă același traseu. La început ne îndrăgostim de partener, totul este doar floricele pe câmpii și nu putem să mai vedem viața fără acesta. 

Însă cu cât trece timpul lucrurile încep să ia o întorsătură nu tocmai plăcută.

Ai auzit zicala: Iubirea te orbește!

Dar te orbește o perioadă, pentru că după un timp, parcă îți recapeți vederea și începi să vezi persoana cu care ești într-o relație tot mai clar.

Starea de euforie ușor se dizolvă, la fel si sentimentul de acceptare necondiționată și în locul acestora încep să apară discuțiile, care duc treptat la conflicte nesfârșite. 

Iubirea se transformă parcă în obișnuiță și monotonie, iar în spatele certurilor nerezolvate se adună frustrări, furie, neputință și resemnare.

Relația pare acum un câmp de batălie care fie se va finaliza cu decizia de a pleca din ea, fie cu alegerea de a rămâne acolo din frica de singurătate.

Printre materiile care au lipsit la școală se află și cea în care se explică relațiile și dinamica lor. 

Pentru că ce se întâmplă este faptul că intrăm în relații cu un bagaj invizibil, care, pe măsură ce ne relaxăm începem să îl desfacem. 

Bagajul conține tiparele de relaționare observate și învățate în familie, rănile care încă sângerează, durerea nespusă, neputința de a comunica sănătos, conflictele nerezolvate ale părinților pe care încercăm să le rezolvăm în relația noastră, formele de manipulare pe care le-am absorbit copiii fiind, rușinea care se activează în intimitate, diversele forme prin care ne dorim să controlăm partenerul  și toate insecuritățile noastre. 

La acestea se adaugă toate credințele și fricile despre relațiile de iubire în general.

Și uite așa partenerii încep să proiecteze unul pe celălalt propriul bagaj și se distanțează treptat. 

Când nevoile emoționale din trecut sunt recunoscute și vindecate, întregul peisaj al relațiilor noastre se schimbă în mod fundamental. 

Imaginează-ți o haină grea care se desprinde treptat de pe umerii tăi, lăsând în urmă o ușurare și eliberare atât de necesare. 

Această haină este povara emoțională nerezolvată care a contribuit la conflictele și tensiunile din relația ta de cuplu.

Când te angajezi într-un proces de eliberare emoțională și vindecare a trecutului, începi să dezlegi nodurile strânse ale resentimentelor și durerilor nespuse.

Aceasta presupune să privești cu blândețe și compasiune către tine însăți, să recunoști și să integrezi emoțiile ascunse și să le oferi spațiul necesar pentru a fi eliberate.

Pe măsură ce te deschizi către vindecare, vei observa că tensiunile și conflictele care au dominat relațiile tale încep să se diminueze.

Nu mai simți nevoia de a purta povara trecutului în fiecare interacțiune, ci îți găsești puterea interioară de a comunica deschis și sincer, de a-ți exprima nevoile și de a oferi și primi iubire fără frică sau rezerve.

Pacea și armonia devin astfel starea naturală a relațiilor tale, înlocuind drama și tensiunea care le-au caracterizat în trecut.

Te simți conectată cu tine însăți și cu ceilalți într-un mod autentic și profund, iar relațiile tale devin surse autentice de bucurie și împlinire.

În cadrul cursului de eliberare emoțională, Happy Couple, vom explora împreună aceste aspecte și îți voi oferi instrumentele și sprijinul necesar pentru a călători către vindecare și transformare.

Vom crea un spațiu sigur în care să îți explorezi emoțiile și să îți găsești pacea interioară, astfel încât să poți construi relații sănătoase și împlinite.

Cu încredere în procesul de vindecare și în puterea transformării personale, te încurajez să îți deschizi inima și mintea către această călătorie minunată va ajuta să navighezi mai conștient în relația de cuplu.

Atunci când explorezi și eliberezi bagajul pe care îl cari în mod inconștient după tine, te schimbi, iar relația se transformă.

Și exact acest lucru îl vom face în cadrul acestui curs.

Vom aborda aceste aspecte sensibile ale relațiilor de cuplu, oferind un spațiu sigur și de acceptare în care să explorăm bagajul emoțional pe care îl purtăm. Vom identifica și vom vindeca rănile și traumele din trecut care ne influențează relația prezentă.

Cu ghidajul meu și într-un mediu de iubire și acceptare, vei avea ocazia să explorezi și să eliberezi aceste emoții și vei descoperi că relațiile sunt pentru a te bucura de ele și că este posibil ca tu să trăiești asta.

Vei descoperi că procesul de vindecare poate transforma relația ta și te poate ajuta să te apropii mai mult de partenerul tău.

Este un proces experiențial și transformator, iar eu voi fi alături de tine în fiecare pas al drumului. Indiferent de bagajul emoțional pe care îl porți sau de provocările cu care te confrunți în relația ta, acest curs îți oferă instrumentele și suportul necesar pentru a-ți transforma viața și relația de cuplu.

Module

Ce vei face mai exact în acest curs?

Ce rezultate și transformări semnificative vei obține prin participarea la acest curs:

Acest curs ESTE pentru tine dacă:

Acest curs NU este pentru tine dacă:

Ce primești?

Cum ne organizăm?

Acest curs se adresează atât femeilor cât și bărbaților.

Acces Premium:

- acces la toate cele 6 întâlniri live;

- acces la grupul de wsp;

- acces la înregistrarea fiecărei întâlniri timp de 7 zile;

- acces la toate bonusurile;

- acces la 1 sesiune 1:1, de 60 min, cu Mihaela în care aprofundezi tematica unui modul propus.

**înscrierile se închid pe 31 Mai

Acces Standard:

- acces la toate cele 6 întâlniri live;

- acces la grupul de wsp;

- acces la înregistrarea fiecărei întâlniri timp de 7 zile;

- acces la toate bonusurile;

- acces la 1 sesiune 1:1, de 60 min, cu Mihaela în care aprofundezi tematica unui modul propus.

**înscrierile se închid pe 31 Mai

Sunt atât de încrezătoare în valoarea și beneficiile pe care le vei obține că îți ofer GARANȚIE 100%.

Dacă, simți că nu ai obținut deloc cunoștințe valoroase sau nu ești mulțumit/ă din orice alt motiv, îți garantez returnarea integrală a investiției tale financiare. Ai 7 zile din momentul începerii cursului să îți ceri banii înapoi fără să îmi dai explicații.

“Află cum să eliberezi! Cu cât se eliberează mai mult, cu atât se descoperă bucuriile înnăscute la care nu există limite. Oricât de fericit devii, poți oricând să mergi mai departe și să devii și mai fericit. Dacă ai fi de o mie de ori mai bucuros decât ești acum, ai putea continua să mergi mai departe și mai departe în bucurie. Bucuria este nelimitată fiindcă suntem infiniți.”

Întrebări frecvente

Ne întâlnim în fiecare zi de Luni și Joi, între 20:00 – 21:00, ora României. (exceptând prima întâlnire care va dura până la 21:30)

Vom începe fiecare întâlnire cu o parte teoretică, după care, sub ghidarea mea, vei face parcurge exerciții practice, tranformaționale.

Da, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai o bună conexiune la internet.

Adaugi în coș cursul, completezi formularul de înscriere cu datele complete (inclusiv numărul de telefon), finalizezi plata și ulterior vei fi adaugat în grupul de whatsapp și/sau vei fi contactată pe e-mail.

În cazul în care intervine ceva neprevăzut, poți primi valoarea investită dacă aduci un înlocuitor.

Cursul se adresează tuturor persoanelor, atât femei cât și bărbați, cu vârsta minimă de 18 ani.  

Nu, tot ce este important să știi va fi prezentat în cadrul cursului.

Fii fără griji! Dacă nu poți participa la o întâlnire vei avea acces la înregistrarea sesiunii timp de 7 zile.

Pentru a plăti în 2 rate, apasă buton „Plătește în 2 rate”, introdu datele cardului și plătește prima rată. 

Plata se va efectua automat, tot e trebuie să faci este să te asiguri ca sunt bani suficienți pe cardul cu care ai făcut prima plată, altfel îți vei pierde locul în program. 

Rata se calculează în functie de prețul actual de pe site. 

După ce efectuezi prima plata, vei primi un e-mail cu detalii importante și confirmarea locului în termen de 24 de ore.

error:

Hai în Comunitatea Eliberărilor Emoționale

Unde ai oportunitatea să te eliberezi de credințe limitative, frici și emoții captive.

Pentru a avea mai multă abundență și relații împlinite.

Accesul este Gratuit!