De la Vis la Bani

Curs Online care te va aduce mai aproape de obiectivele tale financiare

Te-ai întrebat vreodată de ce vindecarea relației cu banii este fundamentală? Felul în care interacționezi cu energia financiară afectează fiecare aspect al vieții tale. Vindecarea presupune să te eliberezi de frici, emoții captive, sentimente de îndoială și gânduri limitative, deschizând ușa către abundență și prosperitate financiară.

Cursul „De la Vis la Bani” îți oferă instrumentele necesare pentru a înțelege și elibera aceste constrângeri. Imaginează-ți cum ar fi să scapi de frică și vină atunci când vine vorba de bani.

Prin explorarea și eliberarea blocajelor din subconștient, ne concentrăm asupra straturilor profunde ale minții tale, unde credințele limitative și emoțiile nerezolvate se ascund. Aceste blocaje, construite adesea în copilărie și întărite în adolescență și perioada adultă, pot crea obstacole nevăzute în calea succesului tău financiar.

Cursul „De la Vis la Bani” oferă tehnici specializate din Metoda Sedona, care te vor ajuta să identifici aceste blocaje și să le eliberezi. Prin conștientizarea și aplicarea acestor tehnici de eliberare, îți vei permite să renunți la gândurile și comportamentele limitative care te țin pe loc în ceea ce privește abundența financiară.

Eliberarea blocajelor din subconștient este cheia pentru a deschide drumul către succesul financiar.

Atunci când subconștientul este aliniat cu obiectivele financiare, devine un aliat puternic în atragerea prosperității și a oportunităților în viața ta. În cursul „De la Vis la Bani” nu doar identifici blocajele și emoțiile captive, ci parcurgi și exerciții practice pentru reprogramarea subconștientului, ajutându-te să aduci visurile tale financiare cât mai aproape de o realitate palpabilă.  Este o călătorie profundă și benefică către o relație sănătoasă și abundentă cu banii.

 

 

Cursul este compus din 2 Părți și 10 Module

Partea I – Pace cu banii

Tranformarea unui obiectiv în realitate, este ca și construcția unei case. Ea are nevoie de o fundație solidă pe care să te poți baza cu multă încredere. În cazul de față fundația reprezintă vindecarea relației cu banii, raportată la trecutul pe care îl aveti împreună. Uneori este suficient să auzi cuvântul bani, ca tu să te simți inconfortabil. Ei bine acest disconfort este datorat traumelor și emoțiilor captive care s-au acumulat de-a lungul anilor în jurul banilor.

Dar dacă banii te fac să te simți rău, de ce i-ai vrea în viața ta?!

Tu vrei în viața ta lucruri care te fac să te simți bine, iar vindecarea relației cu banii te va aduce mai aproape de o stare de relaxare atunci când te vei gândi sau vei vorbi despre ei.

Partea 2 – Alchimizarea obiectivelor

Abia după ce ai făcut pace cu banii, te voi ghida pas cu pas în alegerea celui mai potrivit mod în care să îți formulezi obiectivul, cât și în eliberarea încarcăturii emoționale care va aparea în jurul lui. Toate aceste pentru ca tu să acționezi la îndeplinirea obiectivului tău dintr-un sentiment de ușurință.

Module

Ce vei face mai exact în acest curs?

Ce rezultate și transformări semnificative vei obține prin participarea la acest curs:

Acest curs ESTE pentru tine dacă:

Acest curs NU este pentru tine dacă:

Ce primești?

Valoarea acestui curs este de peste 1600 euro.

*bonusurile sunt valabile și pot fi folosite doar pe durata desfășurării cursului.

Ce spun participanții:

“Mi-a zis ieri cineva că de câteva luni a văzut la mine o evoluție imensă, că simte că strălucesc. I-am zis că de câteva luni chiar am făcut mai intens acest LettingGo a ceea ce îmi acoperea strălucirea (pe care o avem cu toții de la Sursă, doar o acoperim cu limitări) și grupurile acestea pe mine m-au susținut enorm!”
“Dacă ar fi să spun un singur cuvânt, aș zice că experiența a fost “magică”. Cel mai mult mi-a plăcut ușurință pe care am dobândit-o în a elibera în fiecare moment al vieții mele, dar și ușurința în general în viată mea. Din a două săptămână de curs am observat că lucrurile curgeau mai armonios și mai ușor pentru mine.”
“A fost interesant. Simțeam că am nevoie de o astfel de metodă, nu doar metodă clasică de terapie în care vorbești despre sentimente, dar nu faci nimic cu ele. Mi-a plăcut foarte mult prima ședință în care am intrat în meditație și am eliberat, iar după am pus ceva în locul emoției. A două zi nu am mai simțit deloc emoția respectivă în circumstanțe în care o simțeam înainte.”
“De când am început programul am simțit că manifest abundență în viața mea cu mai multă ușurință, am primit bani din mai multe surse, timp liber mai mult, alte lucruri materiale, ușurință și am conștientizat cum mi s-a schimbat și percepția asupra anumitor situații atât de mult încât prima reacție a fost de uimire.”
"Am vorbit deja prietenilor și cunoștințelor despre acest program și le.am împărtășit bucuria mea maximă când am constatat că funcționează foarte rapid și poți manifesta în viața ta diverse lucruri faine după ce eliberezi emotiile nebenefice. Metoda Mihaelei de predare aduce multă blândețe, iubire și acceptare în curs și asta îl face pe participant să se deschidă și să fie sincer."
"Partea a 2-a a sesiunilor de eliberare emoțională a blocajelor financiare a fost aliniată în contextul vieții pe care o trăiesc. E interesant să văd cum conceptul banilor e mult infiltrat în propriul sistem de credințe și modele de gândire și raportață la tot. Niciodată nu m-am gândit cât de mult poate reflecta relația pe care o am în primul rând cu mine, apoi cu tot ceea ce mă înconjoară, de la părinți, familie, prieteni, colegi de muncă, job, casă și tot."

Cum ne organizăm?

Acest curs se adresează atât femeilor cât și bărbaților.

Investiție:

1220 RON

înscrierile se închid pe 27 Ianuarie

Sunt atât de încrezătoare în valoarea și beneficiile pe care le vei obține că îți ofer GARANȚIE 100%.

Dacă, după ce ai parcurs cursul, simți că nu ai obținut cunoștințe valoroase sau nu ești mulțumit/ă din orice alt motiv, îți garantez returnarea integrală a investiției tale financiare. Ultima zi în care poți cere returnarea investiției este data de 29 Februarie 2024. 

“Află cum să eliberezi! Cu cât se eliberează mai mult, cu atât se descoperă bucuriile înnăscute la care nu există limite. Oricât de fericit devii, poți oricând să mergi mai departe și să devii și mai fericit. Dacă ai fi de o mie de ori mai bucuros decât ești acum, ai putea continua să mergi mai departe și mai departe în bucurie. Bucuria este nelimitată fiindcă suntem infiniți.”

Întrebări frecvente

Ne întâlnim în fiecare zi de Luni și Joi, între 20:00 – 21:00, ora României. (exceptând prima întâlnire care va dura până la 21:30)

Vom începe fiecare întâlnire cu o parte teoretică, după care, sub ghidarea mea, vei face parcurge exerciții practice, tranformaționale.

Da, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai o bună conexiune la internet.

Adaugi în coș cursul, completezi formularul de înscriere cu datele complete (inclusiv numărul de telefon), finalizezi plata și ulterior vei fi adaugat în grupul de whatsapp și/sau vei fi contactată pe e-mail.

În cazul în care intervine ceva neprevăzut, poți primi valoarea investită dacă aduci un înlocuitor.

Însă, dacă, după ce ai parcurs cursul, simți că nu ai obținut cunoștințe valoroase sau nu ești mulțumit/ă din orice alt motiv, îți garantez returnarea integrală a investiției tale financiare. Ultima zi în care poți cere returnarea investiției este data de 29 Februarie 2024. 

Cursul se adresează tuturor persoanelor, atât femei cât și bărbați, cu vârsta minimă de 18 ani.  

Nu, tot ce este important să știi va fi prezentat în cadrul cursului.

Fii fără griji! Dacă nu poți participa la o întâlnire vei avea acces la înregistrarea sesiunii.

Pentru a plăti în 3 rate, apasă buton „Plătește în 3 rate”, introdu datele cardului și plătește prima rată. 

În Februarie și Martie plata se va efectua automat, tot e trebuie să faci este să te asiguri ca sunt bani suficienți pe cardul cu care ai făcut prima plată, altfel îți vei pierde locul în program. 

Rata se calculează în functie de prețul actual de pe site. 

După ce efectuezi prima plata, vei primi un e-mail cu detalii importante și confirmarea locului în termen de 24 de ore.

error:

Hai în Comunitatea Eliberărilor Emoționale

Unde ai oportunitatea să te eliberezi de credințe limitative, frici și emoții captive.

Pentru a avea mai multă abundență și relații împlinite.

Accesul este Gratuit!