Release Money Blocks

Categorii: Toate cursurile
Listă de preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Acest curs este pentru tine dacă:

 • Vrei să ai mai mulți clienți și să îți crească semnificativ veniturile și vânzările;
 • Vrei să îți dai voie să ceri atât cât consideri că valorează serviciile, produsele sau timpul tău;
 • Vrei să începi să simți că meriți și că ești suficientă;
 • Vrei să elimini cauzele emoționale care te împiedică să trăiești în prosperitate și abundență.

Blocajele financiare din subconștient sunt rezultatul unor credințe limitative însă sunt strâns legate și de emoții precum frica, vinovăția sau rușinea legate de bani.  Aceste blocaje au rădăcini adânci în experiențele tale trecute, învățămintele primite în copilărie sau influențele culturale și sociale.

Credințele tale despre bani determină modul în care atragi și gestionezi resursele financiare. Dacă subconștientul tău conține credințe negative, cum ar fi „Banii sunt răi” sau „Nu merit să fiu bogată”, este posibil să te autosabotezi în eforturile tale de a atinge prosperitatea financiară.

Experiențele și învățămintele primite în copilărie au un impact puternic asupra modului în care gestionezi banii în viața de adult. Dacă ai crescut într-un mediu în care s-a discutat mereu despre lipsa banilor sau în care s-a transmis ideea că este greu să faci bani, este posibil să te confrunți cu blocaje financiare în viața de adult.

Acest curs te va ajuta să accesezi toate aceste blocaje din subconștient și să le eliberezi cu ușurință.

 

TESTIMONIALE:

„Am vorbit deja prietenilor și cunoștințelor despre acest program și le.am împărtășit bucuria mea maximă când am constatat că funcționează foarte rapid și poți manifesta în viața ta diverse lucruri faine după ce eliberezi emotiile nebenefice. Metoda Mihaelei de predare aduce multă blândețe, iubire și acceptare în curs și asta îl face pe participant să se deschidă și să fie sincer.”

„Devii mai conștientă de emoțiile tale, începi să lucrezi la un nivel mai subtil și astfel curgi mai ușor prin viață, începi sa faci pace cu tine.”

„Partea a 2-a a sesiunilor de eliberare emoțională a blocajelor financiare a fost aliniată în contextul vieții pe care o trăiesc. E interesant să văd cum conceptul banilor e mult infiltrat în propriul sistem de credințe și modele de gândire și raportață la tot. Niciodată nu m-am gândit cât de mult poate reflecta relația pe care o am în primul rând cu mine, apoi cu tot ceea ce mă înconjoară, de la părinți, familie, prieteni, colegi de muncă, job, casă și tot.”

„A fost o experiență transformatoare. După rezultate aș spune chiar life changing. Și sunt asumată când spun. Se eliberează blocaje, vine lumina din toate părțile, până în cele mai mici cotloane ale subconștientului.Mi-a plăcut comunicarea cu tine, Mihaela, mi-a placut felul natural, firesc în care s-a desfășurat totul.
Într-o normalitate spirituală deja instalată care funcționează și are efecte pentru fiecare în parte. S-a simțit o siguranță în ceea ce privește rezultatele care se vor așeza. Fără dubii.”

 

INSTRUCȚIUNI PENTRU ACHIZIȚIONAREA CURSULUI:

 1. Apeși pe Adaugă în coș;
 2. Vei fi redirecționat pe pagina coșului de cumpărături, iar acolo apeși pe Continuă cu finalizarea comenzii;
 3. Vei fi redirecționat către pagina de finalizare, unde introduci informațiile pentru facturare;
 4. Tot aici introduci un nume de utilizator și o parolă (dacă nu ai deja cont) pentru a-ți crea un cont. Cursurile de pe site pot fi accesate doar prin intermediul contului.
 5. Introduci datele și plătești cu cardul;
 6. Aștepți să primești mail-ul de confirmare plată;
 7. Intri pe site la https://mihaelamaierean.com/dashboard/enrolled-courses/ și accesezi cursul.
Mai mult

Conținut curs

Curprins

Nu poți copia conținutul acestui site

Programează
acum un
Free Clarity Call

30 de minute cu mine în care îmi povestești despre provocările și obiectivele tale și în care identificăm împreună care este cel mai bun mod în care putem colabora.

Abia aștept să te cunosc, să îți aflu povestea și să descoperim împreună cum putem colabora!

Abia aștept să te cunosc și să-ți aflu povestea!